Επικοινωνήστε μαζί μας

 1. Home
 2. Ψυχομετρικά εργαλεία
 3. ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΗΣ

ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΗΣ

Εκτιμήστε τον κίνδυνο επαγγελματικής εξουθένωσης εντός του οργανισμού σας, συνολικά και για κάθε μεμονωμένο εργαζόμενο, και λάβετε άμεσα σχόλια και συμβουλές.

Το εργαλείο αξιολόγησης της επαγγελματικής εξουθένωσης (ΒΑΤ) είναι ένα ολοκληρωμένο αυτοδιαγνωστικό τεστ για την εκτίμηση του κινδύνου επαγγελματικής εξουθένωσης, το οποίο χαρτογραφεί τα συμπτώματα της εξουθένωσης. Αξιολογεί τη συχνότητα εμφάνισης των 23 παραγόντων που σχετίζονται με την εξουθένωση, με κατανομή στις τέσσερις βασικές διαστάσεις της εξουθένωσης: εξάντληση, γνωστική εξασθένηση, συναισθηματική εξασθένηση και ψυχική αποστασιοποίηση.
Το εργαλείο επιτρέπει επίσης την ερμηνεία των βαθμολογιών στις βασικές διαστάσεις καθώς και στη συνολική βαθμολογία, με βάση σταθμισμένες κλινικές τιμές. Διακρίνονται τρεις κατηγορίες, χρησιμοποιώντας την απεικόνιση του φωτεινού σηματοδότη: πράσινο φως σημαίνει απουσία κινδύνου εξάντλησης, πορτοκαλί φως κίνδυνο εξάντλησης και κόκκινο φως πολύ υψηλό κίνδυνο εξάντλησης.
Το ΒΑΤ μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο για ατομική όσο και για ομαδική αξιολόγηση. Η Pulso παρέχει μια ψηφιακή έκδοση, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αυτόνομο εργαλείο ή ως ενότητα συμπληρωματική του WOD®. Αυτή η έκδοση περιλαμβάνει άμεση ατομική ανατροφοδότηση με συμβουλές προς τους εργαζομένους, καθώς και μια αναφορά σε επίπεδο οργανισμού μέσω του διαδικτυακού πίνακα ελέγχου του εργαλείου WOD®.
Το BAT αναπτύχθηκε από την ερευνητική ομάδα «Ψυχολογίας της Εργασίας, Οργάνωσης και Προσωπικού» του KU Leuven (Schaufeli, W., De Witte, H. & Desart, S., 2020). 

Ενδιαφέρεστε να μάθετε πώς το BAT μπορεί να σας βοηθήσει να εντοπίσετε και να αποφύγετε την εξάντληση; Επικοινωνήστε μαζί μας.

 

 

Απλα ρωτηστε !

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για το BAT;

+

Ανακαλύψτε τα άλλα μας Ψυχομετρικά εργαλεία

 • APPA
  APPA

  Προωθείστε τη φιλική προς το χρήστη και αξιόπιστη πρόσβαση στο EAP της εταιρείας σας. Επιτρέψτε στους εργαζομένους σας να περιγράψουν το αίτημά τους για βοήθεια και να επιλέξουν τον δικό τους σύμβουλο.

  +
 • STUDIES WITHOUT WORRIES
  STUDIES WITHOUT WORRIES

  Βοηθήστε τους μαθητές να αντιμετωπίσουν συγκεκριμένες μαθησιακές δυσκολίες, χρησιμοποιώντας αυτό το εργαλείο αυτοδιάγνωσης και διαδικτυακής εκπαίδευσης.

  +
 • START TO CAN
  START TO CAN

  Βοηθήστε τη νεότερη γενιά να θέσει στόχους και να λάβει μέτρα για την επίτευξή τους. Χρησιμοποιώντας αυτό το εργαλείο, μπορείτε να βελτιώσετε την αυτονομία και την διαχείρισή του εαυτού τους.

  +
 • Safety Attitude Screening
  Safety Attitude Screening

  Προσδιορίστε τους πιθανούς κινδύνους στη συμπεριφορά των εργαζομένων, αλλά και των υποψήφιων εργαζομένων αναφορικά με την ασφάλεια στην εργασία χρησιμοποιώντας διαδικτυακά τεστ που ελαχιστοποιούν τις κοινωνικά επιθυμητές απαντήσεις.

  +
 • ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΗΣ
  ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΗΣ

  Εκτιμήστε τον κίνδυνο επαγγελματικής εξουθένωσης εντός του οργανισμού σας, συνολικά και για κάθε μεμονωμένο εργαζόμενο, και λάβετε άμεσα σχόλια και συμβουλές.

  +
 • RE-BOOST® App
  RE-BOOST® App

  Δώστε τη δυνατότητα στους εργαζομένους σας να διαχειριστούν την ατομική τους ψυχοκοινωνική ευεξία και εγκαταστήστε ένα σύστημα συνεχούς ακρόασης με το Re-Boost!

  +
 • HAPPY CARE
  HAPPY CARE

  Αυξήστε την ψυχική ανθεκτικότητα των εργαζομένων σας. Χρησιμοποιήστε αυτό το εργαλείο e-learning για να αξιολογήσετε ποιοι τομείς έχουν μεγαλύτερη σημασία και να καταπιαστείτε πρώτα με αυτούς τους τομείς.

  +
 • WOD®
  WOD®

  Μετρήστε την ευεξία στην επιχείρησή σας με ένα εύχρηστο και αξιόπιστο εργαλείο έρευνας. Αξιοποιήστε τις οξυδερκείς παρατηρήσεις του WOD ως σημείο εκκίνησης για βελτιστοποίηση.

  +