Επικοινωνήστε μαζί μας

 1. Home
 2. Ψυχομετρικά εργαλεία
 3. HAPPY CARE

HAPPY CARE

Αυξήστε την ψυχική ανθεκτικότητα των εργαζομένων σας. Χρησιμοποιήστε αυτό το εργαλείο e-learning για να αξιολογήσετε ποιοι τομείς έχουν μεγαλύτερη σημασία και να καταπιαστείτε πρώτα με αυτούς τους τομείς.   

Αυτό το εργαλείο ηλεκτρονικής μάθησης βοηθά τους εργαζομένους σας να διατηρήσουν και να αυξήσουν την ψυχική τους ανθεκτικότητα.
Το Happy Care διαθέτει επτά θεματικές διαδρομές, καθεμία από τις οποίες παρέχει ασκήσεις, μαρτυρίες, βίντεο, συμβουλές και πληροφορίες. Μετά τη συμπλήρωση ενός σύντομου ερωτηματολογίου, οι χρήστες ακολουθούν τα μονοπάτια που ταιριάζουν καλύτερα στις ατομικές τους ανάγκες.
Το Happy Care βασίζεται σε αρχές της Θετικής Ψυχολογίας, της Γνωστικής Συμπεριφορικής Θεραπείας, της ενσυνειδητότητας και της Ψυχολογίας της Υγείας.
Με το Happy Care, μπορούμε επίσης να σας προσφέρουμε εκπαίδευση και καθοδήγηση για τους εργαζομένους σας. Θέλετε να μάθετε περισσότερα; Δείτε επίσης το πρόγραμμά μας για την ανθεκτικότητα.
 
Θέλετε να βοηθήσετε τους εργαζομένους σας να αυξήσουν την ψυχική τους ανθεκτικότητα; Θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με το πώς να ενσωματώσετε το Happy Care στο πρόγραμμα μικτής εκπαίδευσης και καθοδήγησης; Επικοινωνήστε μαζί μας.


 

 

 

Απλα ρωτηστε !

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για το Happy Care;

+

Ανακαλύψτε τα άλλα μας Ψυχομετρικά εργαλεία

 • APPA
  APPA

  Προωθείστε τη φιλική προς το χρήστη και αξιόπιστη πρόσβαση στο EAP της εταιρείας σας. Επιτρέψτε στους εργαζομένους σας να περιγράψουν το αίτημά τους για βοήθεια και να επιλέξουν τον δικό τους σύμβουλο.

  +
 • STUDIES WITHOUT WORRIES
  STUDIES WITHOUT WORRIES

  Βοηθήστε τους μαθητές να αντιμετωπίσουν συγκεκριμένες μαθησιακές δυσκολίες, χρησιμοποιώντας αυτό το εργαλείο αυτοδιάγνωσης και διαδικτυακής εκπαίδευσης.

  +
 • START TO CAN
  START TO CAN

  Βοηθήστε τη νεότερη γενιά να θέσει στόχους και να λάβει μέτρα για την επίτευξή τους. Χρησιμοποιώντας αυτό το εργαλείο, μπορείτε να βελτιώσετε την αυτονομία και την διαχείρισή του εαυτού τους.

  +
 • Safety Attitude Screening
  Safety Attitude Screening

  Προσδιορίστε τους πιθανούς κινδύνους στη συμπεριφορά των εργαζομένων, αλλά και των υποψήφιων εργαζομένων αναφορικά με την ασφάλεια στην εργασία χρησιμοποιώντας διαδικτυακά τεστ που ελαχιστοποιούν τις κοινωνικά επιθυμητές απαντήσεις.

  +
 • ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΗΣ
  ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΗΣ

  Εκτιμήστε τον κίνδυνο επαγγελματικής εξουθένωσης εντός του οργανισμού σας, συνολικά και για κάθε μεμονωμένο εργαζόμενο, και λάβετε άμεσα σχόλια και συμβουλές.

  +
 • RE-BOOST® App
  RE-BOOST® App

  Δώστε τη δυνατότητα στους εργαζομένους σας να διαχειριστούν την ατομική τους ψυχοκοινωνική ευεξία και εγκαταστήστε ένα σύστημα συνεχούς ακρόασης με το Re-Boost!

  +
 • HAPPY CARE
  HAPPY CARE

  Αυξήστε την ψυχική ανθεκτικότητα των εργαζομένων σας. Χρησιμοποιήστε αυτό το εργαλείο e-learning για να αξιολογήσετε ποιοι τομείς έχουν μεγαλύτερη σημασία και να καταπιαστείτε πρώτα με αυτούς τους τομείς.

  +
 • WOD®
  WOD®

  Μετρήστε την ευεξία στην επιχείρησή σας με ένα εύχρηστο και αξιόπιστο εργαλείο έρευνας. Αξιοποιήστε τις οξυδερκείς παρατηρήσεις του WOD ως σημείο εκκίνησης για βελτιστοποίηση.

  +