Επικοινωνήστε μαζί μας

  1. Home
  2. Ενθαρρυνετε την ατομικη και ομαδικη αναπτυξη
  3. Επιχειρηματική καθοδήγηση

Επιχειρηματική Καθοδήγηση

Η Pulso διαθέτει μεγάλη εμπειρία στην καθοδήγηση για την καλλιέργεια δεξιοτήτων που σχετίζονται με την εργασία. Αυτή η μορφή υποστήριξης επικεντρώνεται στη βελτίωση των δεξιοτήτων υποστήριξης, παρακίνησης, επικοινωνίας και εστίασης σε λύσεις του εργαζομένου ή του διευθυντή προς τους συναδέλφους και τα μέλη της ομάδας.

Αυτή η μορφή καθοδήγησης χρησιμοποιείται συχνά για διευθυντές που μπορούν να χρησιμοποιήσουν επιπλέον ατομική υποστήριξη για να ενισχύσουν τις ηγετικές τους δεξιότητες. Η εκμάθηση εμπνευσμένων, καθοδηγητικών, υποστηρικτικών, επικοινωνιακών και συνομιλητικών δεξιοτήτων είναι κεντρικής σημασίας για αυτό. 
Οι διευθυντές λαμβάνουν επιπλέον υποστήριξη για να μάθουν να αναθέτουν, να αναπτύσσουν επαγγελματικά τους εργαζομένους τους και να δίνουν συμβουλές. Επικεντρώνονται στην οικοδόμηση ενός πλέγματος εμπιστοσύνης και ψυχολογικής ασφάλειας στην ομάδα τους. Οι coaches της Pulso, εκτός από την εμπειρία τους στην καθοδήγηση, έχουν αποκτήσει επίσης εκτεταμένη εμπειρία και τεχνογνωσία στον τομέα της ηγεσίας.
Οι συνεδρίες επιχειρηματικής καθοδήγησης μπορούν επίσης να είναι εξαιρετικά επωφελείς για στελέχη της ανώτερης διοίκησης ή για εργαζομένους που εξελίσσονται σε μια νέα λειτουργία ή που αντιμετωπίζουν προκλήσεις που σχετίζονται με την εργασία.

Ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα σχετικά με την προσέγγισή μας στο business coaching; Επικοινωνήστε μαζί μας.

απλα ρωτηστε μας !

Για κάθε ερώτηση, συγκεκριμένο αίτημα ή ένα δείγμα των υπηρεσιών μας.

+

Ενθαρρυνετε την ατομικη και ομαδικη αναπτυξη