Επικοινωνήστε μαζί μας

  1. Home
  2. Διαχειριση ευαισθητων καταστασεων
  3. Διαμεσολάβηση

Διαμεσολάβηση

H Pulso Group διαθέτει εμπειρία άνω των 20 ετών στη διαχείριση των εργασιακών συγκρούσεων, τόσο σε ατομικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο.


Οι συγκρούσεις ασκούν πιέσεις στην ευεξία και την παραγωγικότητα των εργαζομένων και των ομάδων. Μάλιστα, οι συγκρούσεις δημιουργούν όχι μόνο άμεσο κόστος όπως  είναι οι απουσίες, η αποχώρηση, κ.λπ., αλλά και έμμεσο, όπως είναι για παράδειγμα η αποθάρρυνση, η φθίνουσα απόδοση, ο αρνητισμός, κ.λπ.. Ως εκ τούτου, είναι σημαντικό οι όποιες συγκρούσεις να εντοπίζονται και να αντιμετωπίζονται εγκαίρως. Στις περιπτώσεις που οι δεξιότητες των στελεχών με θέσεις ευθύνης, όπως ο διευθυντής, ο έμπιστος σύμβουλος ή άλλοι, είναι ανεπαρκείς για την αντιμετώπιση της σύγκρουσης, είναι σημαντικό να αναζητηθεί εγκαίρως εξωτερική βοήθεια.
Η προσέγγισή μας στη διαμεσολάβηση βασίζεται σε μια συστημική λογική. Αυτό σημαίνει ότι δεν λαμβάνονται υπόψη μόνο τα άτομα που εμπλέκονται στη σύγκρουση, αλλά και το ευρύτερο πλαίσιο, όπως το περιεχόμενο της εργασίας, η οργανωσιακή κουλτούρα, οι πολιτικές της επιχείρησης,  κ.λπ., με σκοπό την εξεύρεση βιώσιμης λύσης.
Η πολυετής εμπειρία της Pulso στη διαχείριση εργασιακών συγκρούσεων σε εταιρικό πλαίσιο σε συνδυασμό με τη συνεργασία μας με ψυχολόγους διαμεσολαβητές που διαθέτουν γνώσεις συστημικών, συμπεριφορικών και εστιασμένων σε λύσεις θεραπευτικών προσεγγίσεων, εγγυάται μια ολοκληρωμένη προσέγγιση και ένα άρτιο αποτελέσματα.

Ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για την υπηρεσία διαμεσολάβησης; Επικοινωνήστε μαζί μας.

 

 

απλα ρωτηστε μας !

Για κάθε ερώτηση, συγκεκριμένο αίτημα ή ένα δείγμα των υπηρεσιών μας.

+

Διαχειριση ευαισθητων καταστασεων