Επικοινωνήστε μαζί μας

  1. Home
  2. Διαχειριση ευαισθητων καταστασεων
  3. Ομαδική διαμεσολάβηση

Ομαδική διαμεσολάβηση

 Όταν μια σύγκρουση επηρεάζει ολόκληρη την ομάδα, είναι σημαντικό να την αναλύετε σε επίπεδο ομάδας.


Κατά τη διάρκεια του conflict coaching σε ομαδικό επίπεδο, εστιάζουμε παράλληλα στις γνώσεις, τις στάσεις και τις δεξιότητες όλων όσοι εμπλέκονται στη σύγκρουση. Σε τελική ανάλυση, η ανάπτυξη μιας ανοιχτής και ερευνητικής στάσης, συμπεριφοράς και γλώσσας σε μεμονωμένους υπαλλήλους, διευθυντές, ομάδες και οργανισμούς είναι η καλύτερη εγγύηση για πραγματική αλλαγή στην αντιμετώπιση των απογοητεύσεων, των εκνευρισμού και των εντάσεων που συχνά εμφανίζονται στις συνεργασίες.
Ενθαρρύνουμε ένα ανοιχτό κλίμα μέσα στις ομάδες και τους οργανισμούς, με χώρο για διαφορές και διάλογο. Αν οι διαφορές επιτρέπονται σε μια ομάδα δεν σπαταλάται καθόλου ενέργεια στην προσπάθεια για ίδια δικαιώματα, ούτε σχηματίζονται υποομάδες, ούτε αφηνόμαστε διανοητικά, ούτε, τέλος, στρουθοκαμηλίζουμε. Όταν οι άνθρωποι μπορούν να διαχειρίζονται τις διαφορές με εποικοδομητικό τρόπο εντός των οργανισμών, διασφαλίζουν ότι οι όποιες συγκρούσεις δεν εκρήγνυνται ξαφνικά και ότι οι σχέσεις ούτε φθείρονται ούτε εξοκείλουν.
Σε περιπτώσεις ομαδικών συγκρούσεων ένας έμπειρος διαμεσολαβητής ξεκινά τη συζήτηση, οριοθετεί το πεδίο έντασης μαζί με την ομάδα, επικεντρώνεται στη δημιουργία κατανόησης και σύνδεσης και συνεργάζεται με την ομάδα για πιθανές λύσεις.
Οι παρεμβάσεις του μπορούν να αφορούν τη διαμεσολάβηση σε ομάδες, σε εκτελεστικές επιτροπές ή σε οικογενειακές επιχειρήσεις.

Ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για την υπηρεσία ομαδικής διαμεσολάβησης; Επικοινωνήστε μαζί μας.

απλα ρωτηστε μας !

Για κάθε ερώτηση, συγκεκριμένο αίτημα ή ένα δείγμα των υπηρεσιών μας.

+

Διαχειριση ευαισθητων καταστασεων