Επικοινωνήστε μαζί μας

  1. Home
  2. Καλλιεργηστε την ευεξια των εργαζομενων
  3. Διαχειριση κρισεων

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΡΙΣΕΩΝ

Φροντίδα για τους εργαζόμενους και τη διοίκηση σε περιόδους κρίσης

Περιστατικά όπως ένα εργατικό ατύχημα, μια αυτοκτονία ή ο αιφνίδιος θάνατος ενός συναδέλφου μπορούν να προκαλέσουν έντονα συναισθήματα. Ομοίως, η αναδιάρθρωση του χώρου εργασίας, μια πυρκαγιά στην εταιρεία, μια ληστεία ή μια επίθεση μπορούν να έχουν μεγάλο αντίκτυπο στους εργαζομένους.
Πολλοί οργανισμοί έχουν καταρτίσει σχέδια κρίσης ή αντιμετώπισης καταστροφών, αλλά πολύ συχνά παρατηρείται ότι στα σχέδια αυτά απουσιάζει πλήρως η πρόνοια για κατάλληλη φροντίδα των εργαζομένων. Αυτό αποτελεί σημαντική παράλειψη, διότι στις περιπτώσεις όπου δεν παρέχεται η κατάλληλη φροντίδα, τα ανεπεξέργαστα συναισθήματα μπορούν να επηρεάσουν σοβαρά την απόδοση του εργαζομένου, κυρίως λόγω του συνδρόμου μετατραυματικού στρες. Τέτοιου είδους ψυχοκοινωνικοί τραυματισμοί μετά από ψυχοπιεστικά γεγονότα μπορούν να προληφθούν, όταν λαμβάνετε τα σωστά μέτρα.
Όταν λάβει χώρα ένα τραυματικό γεγονός, οι εξειδικευμένοι σύμβουλοι της Pulso παρεμβαίνουν γρήγορα για να παρέχουν υποστήριξη στους εργαζόμενους που επηρεάζονται από το συμβάν και να τους βοηθήσουν να επιστρέψουν στην εργασία τους, με κύριο σύνθημα "Ας αποτρέψουμε την καταστροφή μετά την καταστροφή".
Η Pulso προσφέρει τις ακόλουθες υπηρεσίες:
- Τηλεφωνική υποστήριξη, 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα (συμπεριλαμβανομένης της προληπτικής υποστήριξης στα θύματα).
- Επιτόπια υποστήριξη εντός 24 ωρών (ατομική και ομαδική) από ομάδα εμπειρογνωμόνων διαχείρισης κρίσεων.
- Υποστήριξη παρακολούθησης (ατομική και ομαδική) από κοντά, μέσω τηλεφώνου ή μέσω διαδικτύου.
- Ατομική υποστήριξη μέσω του προγράμματος EAP.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτή τη σημαντική υπηρεσία της διαχείρισης κρίσεων; Επικοινωνήστε μαζί μας.
 

απλα ρωτηστε μας !

Για κάθε ερώτηση, συγκεκριμένο αίτημα ή ένα δείγμα των υπηρεσιών μας.

+