Επικοινωνήστε μαζί μας

  1. Home
  2. Καλλιεργηστε την ευεξια των εργαζομενων
  3. Φροντιδα υγειασ

ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΥΓΕΙΑΣ

Νους υγιής εν σώματι υγιή 

Οι επιστημονικές μελέτες και η εμπειρία μας έχουν διδάξει ότι οι υγιεινές συνήθειες όσον αφορά τη σωματική δραστηριότητα, τη διατροφή και τον ύπνο συμβάλλουν σημαντικά στην πρόληψη των ψυχολογικών διαταραχών, όπως το άγχος, η κατάθλιψη και η εξουθένωση. Ως εκ τούτου, είναι επιχειρηματικά αυτονόητη οι οργανισμοί να επενδύουν σε προγράμματα για την προώθηση ενός υγιεινού τρόπου ζωής, γνωρίζοντας ότι θα αποκομίσουν οφέλη σε διάφορες μορφές: λιγότερες αναρρωτικές άδειες, μικρότερος αριθμός εργαζομένων με εξουθένωση και καλύτερο εργασιακό περιβάλλον συνολικά.  
Η Pulso προσφέρει τη δυνατότητα να εντάξετε στο ΕΑΡ την υπηρεσία καθοδήγησης για την υγεία, π.χ. συμβουλευτική υγιεινής διατροφής, σωματικές δραστηριότητες, συμβουλευτική ύπνου, κ.α..
 

Το Nutrition coaching έχει ως στόχο να βοηθήσει τους εργαζόμενους να υιοθετήσουν υγιεινές διατροφικές συνήθειες και έναν υγιεινό τρόπο ζωής. Για την υπηρεσία αυτή, η Pulso αξιοποιεί εξειδικευμένους διατροφολόγους ή/και διαιτολόγους.

Ένας υγιεινός τρόπος ζωής απαιτεί επαρκή σωματική δραστηριότητα. Ωστόσο, πολλοί άνθρωποι δυσκολεύονται να την ενσωματώσουν στην καθημερινή τους ζωή. Ως μέρος της προσφοράς EAP, η Pulso παρέχει τη δυνατότητα ατομικής καθοδήγησης με αναγνωρισμένο προσωπικό coach.

Τίποτα δεν συγκρίνεται με το φρέσκο ξύπνημα μετά από έναν καλό ύπνο. Ωστόσο, περίπου το 10% του πληθυσμού παραπονιέται τακτικά ότι έχει κακό ύπνο. Αυτό έχει αντίκτυπο στην απόδοση και τη συγκέντρωση των εργαζομένων καθ 'όλη τη διάρκεια της ημέρας. Ως εκ τούτου, η Pulso παρέχει υποστήριξη με τη μορφή πιστοποιημένου coach για τον ύπνο.

Έχετε κίνητρο να ενισχύσετε τη σωματική υγεία των υπαλλήλων σας; Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε την καλύτερη επιλογή για τον οργανισμό σας.

απλα ρωτηστε μας !

Για κάθε ερώτηση, συγκεκριμένο αίτημα ή ένα δείγμα των υπηρεσιών μας.

+