Επικοινωνήστε μαζί μας

  1. Home
  2. Καλλιεργηστε την ευεξια των εργαζομενων
  3. Προγραμμα υποστηριξησ εργαζομενων

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

Στη σημερινή ταχέως μεταβαλλόμενη κοινωνία, όπου οι προσωπικές προκλήσεις, αλλά και αυτές που σχετίζονται με την εργασία ποικίλουν, το να εφαρμόζει κανείς ένα ψυχοκοινωνικό δίχτυ ασφαλείας για τους εργαζομένους του αποτελεί κοινό τόπο. Το Πρόγραμμα Υποστήριξης Εργαζομένων (EAP) είναι μια γρήγορη, διαρθρωμένη και προσανατολισμένη σε λύσεις υπηρεσία την οποία η Pulso Group προσαρμόζει στον οργανισμό σας.

Η υπηρεσία EAP έχει καταστεί συστατικό στοιχείο κάθε φιλόδοξου οργανισμού. Έγκριτες έρευνες που διενεργήθηκαν από την Pulso και άλλες μεγάλες διεθνείς συμβουλευτικές ομάδες EAP επιβεβαίωσαν αυτό που ήδη γνωρίζαμε από την εμπειρία: αυτό το πρόσθετο στοιχείο στις παροχές προς τους εργαζομένους σας μπορεί να έχει τεράστιο αντίκτυπο στους εργαζομένους σας και στην ευεξία τους και, ως εκ τούτου, στην ευεξία του οργανισμού σας.

Είτε επιλέγετε ποιοτική, βραχυπρόθεσμη υποστήριξη με άμεση βοήθεια (24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα), είτε μια πιο δομημένη συμβουλευτική υποστήριξη μέσω επαγγελματικής διαχείρισης υποθέσεων, η Pulso προσαρμόζει την υπηρεσία EAP στις ανάγκες σας.
Θα θέλατε να δείτε από πρώτο χέρι ποια θα ήταν η απόδοση της επένδυσης για τον οργανισμό σας εάν αποφασίζατε να αξιοποιήσετε τις υπηρεσίες EAP της Pulso;

 Ζητήστε από την Pulso πρόσφατα ερευνητικά δεδομένα!
 

Κεντρικό στοιχείο του Προγράμματος Υποστήριξης Εργαζομένων (EAP) είναι οι εμπιστευτικές συμβουλές από εξειδικευμένους εμπειρογνώμονες και η δυνατότητα για 24/7 καθοδήγηση (μέσω συμβουλευτικής και διαδικτυακών εργαλείων) που προσφέρονται για κάθε είδους ατομικά θέματα και δυσκολίες που μπορεί να έχουν οι εργαζόμενοι (και κατ' επέκταση τα μέλη της οικογένειάς τους), οι οποίες μπορούν να επηρεάσουν την απόδοσή τους στην εργασία.

Η υπηρεσία EAP προσφέρει κατά κύριο λόγο ψυχοκοινωνική υποστήριξη για ζητήματα που σχετίζονται με την εργασία, όπως το άγχος, ο φόρτος εργασίας, η επαγγελματική εξουθένωση, οι αναδιοργανώσεις, οι καταστάσεις κρίσης, αλλά και με την ιδιωτική και οικογενειακή ζωή, όπως είναι η έλλειψη αυτοπεποίθησης, οι φόβοι, οι οικογενειακές συγκρούσεις, το διαζύγιο, τα τραύματα, κ.α. Αυτή η βασική υποστήριξη μπορεί να διευρυνθεί σε άλλες κατηγορίες υπηρεσιών, όπως νομική και οικονομική υποστήριξη, καθοδήγηση οικονομικής διαχείρισης, καθοδήγηση υγείας, κ.α.  

Όταν αντιμετωπίζετε μια κατάσταση αναδιοργάνωσης στην εταιρεία σας, ή περικοπές προσωπικού ή κρίσης, μπορείτε να επιλέξετε ένα EAP ορισμένου χρόνου, με κύριο γνώμονα τη διασφάλιση της στήριξης 24/7. 

Εξ ορισμού η υπηρεσία EAP της Pulso περιλαμβάνει συμβουλευτικές υπηρεσίες ευεξίας προσαρμοσμένες στον οργανισμό σας. Μάλιστα υλοποιούμε δράσεις ευαισθητοποίησης, ενέργειες διάγνωσης των αναγκών και υποστήριξης για τη διαμόρφωση πολιτικών πρόληψης της υγείας. Πιστεύουμε στη δυναμική της ισχυρής εταιρικής σχέσης με τον οργανισμό σας για να εφαρμόσουμε μια ολοκληρωμένη προσέγγιση με στόχο τη βελτίωση της ευεξίας στην εργασία.
Η Pulso παρέχει εύκολη πρόσβαση μέσω διαφόρων καναλιών αξιοποιώντας τόσο τις διαδικτυακές εφαρμογές όσο και κλασικούς τρόπους επικοινωνίας. Τα ηλεκτρονικά εργαλεία ψυχικής υγείας συνδυάζονται με μικτές μορφές συμβουλευτικής. Χρησιμοποιούμε επιστημονικά τεκμηριωμένες μεθοδολογίες και διαθέτουμε γρήγορη εξυπηρέτηση. Η υπηρεσία EAP της Pulso βασίζεται στα πρότυπα ISO 9001, ενώ συμμορφώνεται πλήρως με τις υποχρεώσεις του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων (GDPR). 
 

Τα χαρακτηριστικά του Προγράμματος Υποστήριξης Εργαζομένων της Pulso που εκτιμούν περισσότερο οι πελάτες είναι:
•    Ευέλικτο και εξατομικευμένο πρόγραμμα 
•    Ολιστική προσέγγιση
•    Γρήγορη εξυπηρέτηση
•    Διαφάνεια
•    Τεκμηριωμένη προσέγγιση και εστίαση στην αλλαγή συμπεριφοράς
•    Πάνω από τριάντα χρόνια εμπειρίας

Ενδιαφέρεστε να μάθετε ποιο πρόγραμμα EAP θα ταιριάζει στις ανάγκες του οργανισμού σας; Επικοινωνήστε μαζί μας.
 

Στην Pulso, πιστεύουμε ότι δεν υπάρχει μια μόνο λύση που να ταιριάζει σε όλους όταν μιλάμε για την ευεξία των εργαζομένων. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο συνεχίζουμε να δημιουργούμε υπηρεσίες με βάση τις ανάγκες σας ως οργανισμός, λαμβάνοντας υπόψη τον τομέα εξειδίκευσής σας, τις ανάγκες, τις αξίες και το όραμά σας για τον οργανισμό σας. Παράλληλα, η επίγνωσή σας σχετικά με το ποιοι είστε ως επιχείρηση και τι χρειάζεστε για να ευημερήσει, σε συνδυασμό με την εμπειρία και την ειδική γνώση που διαθέτουμε θα μας βοηθήσει να δημιουργήσουμε μια υπηρεσία EAP που να εναρμονίζεται πλήρως με το DNA σας. Είμαστε σίγουροι ότι μπορούμε να διαμορφώσουμε μια επιτυχημένη και εξατομικευμένη λύση! 

Ψάχνετε για μια υψηλών προδιαγραφών, εξατομικευμένη λύση EAP; Επικοινωνήστε μαζί μας!
 

απλα ρωτηστε μας !

Για κάθε ερώτηση, συγκεκριμένο αίτημα ή ένα δείγμα των υπηρεσιών μας.

+