Επικοινωνήστε μαζί μας

  1. Home
  2. Καλλιεργηστε την ευεξια των εργαζομενων
  3. Το eap παγκοσμιωσ

ΤΟ EAP ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ

Διεθνές EAP μέσω της Pulso; Ναι μπορούμε!

Η Pulso προσφέρει διεθνείς λύσεις σε όλους τους οργανισμούς που έχουν πολύγλωσσο ανθρώπινο δυναμικό και παγκόσμια παρουσία.
Με ψηφιακές λύσεις καθώς και τοπικές, κλασικές μορφές EAP, η Pulso διαθέτει την απαιτούμενη εμπειρία και τεχνογνωσία για να υποστηρίξει τις διεθνείς σας ανάγκες.

 

 

Η Pulso έχει δημιουργήσει μια επαγγελματική πλατφόρμα EAP για να καλύψει τις σημερινές απαιτήσεις και ανάγκες στον τομέα των υπηρεσιών EAP.  Μέσω της πλατφόρμας APPA, οι εργαζόμενοι και, εάν το επιθυμούν, τα μέλη της οικογένειάς τους, λαμβάνουν γρήγορες και εμπιστευτικές συμβουλές και καθοδήγηση από εξειδικευμένους συμβούλους μας. Η διαδικασία είναι προσιτή, φιλική προς το χρήστη και αξιόπιστη. Αυτό το εργαλείο επιτρέπει στους εργαζομένους σας να επιλέξουν απευθείας έναν σύμβουλο ή ειδικό και να κλείσουν μια συνεδρία στη διαδραστική εφαρμογή μας και να έχουν μια ασφαλή συνεδρία βασισμένη σε βίντεο, και μάλιστα στην ίδια διαδικτυακή πλατφόρμα!

Το APPA αποτελεί ένα διεθνές εργαλείο, ιδανικό ευρωπαϊκές επιχειρήσεις, των οποίων το προσωπικό εδρεύει σε διαφορετικές χώρες.
 

Μέσω των κοινοπραξιών και των ισχυρών συνεργασιών, η Pulso είναι σε θέση να παρέχει Προγράμματα Υποστήριξης Εργαζομένων σε παγκόσμιο επίπεδο, διαθέτοντας όμως παράλληλα τοπικούς συνεργάτες για τη διαχείριση περιστατικών καθώς και για την αποκλειστική διαχείριση λογαριασμών (account management). Η Pulso υιοθετεί μια ολοκληρωμένη προσέγγιση για την εταιρεία σας, με παγκόσμια και τοπική εστίαση. Το πρόγραμμα θα ενσωματωθεί στην τοπική πολιτική ευεξίας και θα προσαρμοστεί στην εθνική νομοθεσία.

Ενδιαφέρεστε να συνεργαστείτε σε διεθνή βάση; Επικοινωνήστε μαζί μας.
 

απλα ρωτηστε μας !

Για κάθε ερώτηση, συγκεκριμένο αίτημα ή ένα δείγμα των υπηρεσιών μας.

+