Επικοινωνήστε μαζί μας

  1. Home
  2. Καλλιεργηστε την ευεξια των εργαζομενων
  3. Νομικη & οικονομικη συμβουλευτικη

ΝΟΜΙΚΗ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ

Η ανακούφιση από τις δυσκολίες μπορεί να προκύψει και από άλλες μορφές υποστήριξης.

Το EAP επικεντρώνεται κυρίως στην κλασική ψυχοκοινωνική υποστήριξη, αλλά το EAP περιλαμβάνει ορισμένες επιπλέον υπηρεσίες, όπως είναι η νομική και οικονομική συμβουλευτική.

Οι εργαζόμενοι ενδέχεται να αντιμετωπίσουν δυσκολίες στην ιδιωτική τους ζωή για τις οποίες είναι απαραίτητη η συμβουλή δικηγόρου ή εμπειρογνώμονα οικονομικών θεμάτων. Για να καλύψετε αυτήν την ανάγκη, η Pulso σας επιτρέπει να προσθέσετε νομική και οικονομική συμβουλευτική στις υπηρεσίες του EAP. Οι εργαζόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν για νομικά και οικονομικά ζητήματα, όπως η ασφάλιση, η συνταξιοδότηση, τα μισθωτήρια συμβόλαια ακινήτων, τα δικαιώματα ιδιοκτησίας, τα διαζύγια, κ.λπ. 

Η καθοδήγηση διαχείρισης προϋπολογισμού προσφέρει στους εργαζομένους την ευκαιρία να λάβουν υποστήριξη και συγκεκριμένη βοήθεια από έναν εξειδικευμένο σύμβουλο προϋπολογισμού. Οι εργαζόμενοι λαμβάνουν βοήθεια και συμβουλές προκειμένου να ισοσκελίσουν τους προϋπολογισμούς τους, διατηρώντας παράλληλα την πλήρη ευθύνη για τα δικά τους έσοδα και δαπάνες.

Μάθετε περισσότερα σχετικά με την υπηρεσία νομικής και οικονομικής φροντίδας: επικοινωνήστε μαζί μας.
 

απλα ρωτηστε μας !

Για κάθε ερώτηση, συγκεκριμένο αίτημα ή ένα δείγμα των υπηρεσιών μας.

+